CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO17-2

VAN DIJKS ARMY 2.0 GEEFT ZEGE WEG TEGEN WVV JO19-2

Gepubliceerd op:

 MANNEN VAN SCHUUR KOMEN OP GELIJKE HOOGTE IN DE SLOTSECONDE 

In de slotseconde gaf de ploeg van Johan van Dijk de overwinning uit handen. In een partij tegen JO19-2 leek de winst te worden behaald, maar een ouderwets "Frank de Boertje" zorgde voor een buitenkansje voor de boys van Erwin Schuur. De 1-1 als eindstand voelde daardoor voor JO17-2 als een mentale nederlaag, want na het afsluiten van scheidsrechter Lucas vd Veen spraken de gezichten boekdelen.

Dat storm Evert nog altijd rondwaart in ons landje, was ook vandaag te merken tijdens de wedstrijd van WVV J017-2 en WVV JO19-2.  Een harde wind zorgde ervoor dat het spel via de grond moest worden gespeeld en niet door de lucht. In de eerste helft ging dat de jonkies vrij goed af en maakten ze na twintig minuten de 1-0. Het was Remko die goed afrondde na een heerlijke  steekpass vanuit het middenveld. De ploeg van Erwin Schuur zag in de eerste helft spits Brent Dartel uitvallen met een hamstringblessure. Kermend van de pijn verliet de ongelukkige het veld en nam plaats op de bank. Dat hij zelfs zijn veters niet meer los kon krijgen, gaf aan dat het echt mis was. Gelukkig is er dan Tim Lange op zo'n moment. Deze gediplomeerde veterstrikker nam zijn taak als mantelzorger erg serieus en kreeg de credits van de aanwezige mensen in de dugout.

Na vijfenveertig minuten werd gefloten voor het rustsignaal en kregen beide teams hun aanwijzingen. Vanwege de regen en kou werd het een korte break en werd er snel begonnen aan de tweede helft.
<span;>Daarin waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. De grootste kansen waren voor Van Dijks Army 2.0

Echter werden de kansen niet benut. JO19-2 speelde vaak de lange bal en zag niet in dat de wind steeds voor spelbreker speelde. Pas na een half uur werd een verstandig wapen uit de kast getrokken. Er werd geschoten van een meter of vijfentwintig. Dit zorgde voor twee gevaarlijke schoten. Ondertussen nam de wind alleen maar meer toe en de regen werd heviger. Een laatste aanval van O19-2 werd keurig onschadelijk gemaakt en scheidsrechter vd Veen wilde fluiten voor het einde van de partij.

Echter.... werd de bal nog één keer in het veld gebracht door doelman Wouter. Hij speelde de laatste man goed aan, maar deze was totaal niet bij de les en verspeelde op zeer knullige wijze de bal. Met dit buitenkansje wist Teake wel raad en prikte de 1-1 binnen.

Daarna werd direct afgefloten en was de eerdergenoemde teleurstelling natuurlijks het grootst aan zijde van JO17-2. Vandaag hadden ze hun oudere clubgenoten kunnen verslaan, maar zover kwam het uiteindelijk dus niet. Na afloop vertrok iedereen vlot naar huis om te genieten van een welverdiende warme douche.