CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO17-1

WVV JO17-1 verslaat FVC

Gepubliceerd op:

Nog steeds geteisterd door blessures speelden we afgelopen zaterdag tegen FVC. Na twee opeenvolgende nederlagen werd het tijd om weer eens te winnen. Voor het zelfvertrouwen belangrijk, maar ook gezien de stand op de ranglijst. Tegen FVC verliezen betekende namelijk dat we verder zouden afzakken. Winnen betekende aanhaken bij de subtop.
Met deze wetenschap startten we vrij aardig op deze koude en natte ochtend. Het spel ging gelijk op, waarbij wij de ie...ts betere kansen hadden. Één daarvan wisten we na een minuut of 25 te verzilveren. FVC gaf zich niet gewonnen en wist 5 minuten voor rust de gelijkmaker te produceren. Een ongelukkig moment zo vlak voor rust, dachten we. Alleen maakten we in de daaropvolgende aanval de 2-1, waardoor we alsnog met een goed gevoel de rust in gingen.
Na rust was het opnieuw direct raak. Nog geen 30 seconden waren gespeeld of een geweldige voorzet, werd steenhard en perfect ingekopt: 3-1! Maar daarmee was de wedstrijd nog niet gespeeld. FVC drong aan en kwam tot enkele kansen, waarbij WVV vooral op de counter gevaarlijk was. Halverwege de tweede helft werd het toch nog weer spannend. FVC wist een vrije trap in één keer in het doel te werken. Maar spannend liet WVV het niet meer worden. Tien minuten voor tijd viel de 4-2 en toen daarna ook de 5-2 nog viel konden drie welkome punten aan ons totaal worden toegevoegd. Met 12 punten staan we nu keurig in de subtop. Komende zaterdag moeten uit naar Leeuwarden. We spelen dan al om 10.00 uur tegen de koploper Blauw Wit 34.
 

Seizoen ten einde.....

Seizoen ten einde.....

Helaas is het seizoen ten einde. Ook voor JO17-1 is de competitie gestopt en zal niet worden hervat.…
 
JO17-1 verslaat Achilles

JO17-1 verslaat Achilles

Eindelijk weer eens drie punten voor JO17-1. Achilles 1894 ut Assen werd in een aantrekkelijke wedst…