Volg ons:

Terug naar JO17-1

WVV JO17-1 pakt een zakelijke overwinning

Gepubliceerd op:
WVV JO17-1 pakt een zakelijke overwinning

Voor WVV JO17-1 stond inmiddels de 6e competitiewedstrijd op het programma. De wedstrijd werd gewonnen met 1 – 0 thuis tegen LAC Frisia uit Leeuwarden.

Bij prima weersomstandigheden begon de thuiswedstrijd om 12.30 uur onder leiding van scheidsrechter Harders. Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. Het tempo lag laag en kansen waren er nauwelijks. WVV JO17-1 probeerde nog wel voetballend voor de goal van LAC Frisia te komen, maar de laatste pass miste precisie. De tegenstander leunde vooral achterover en loerde op een counter. De kopbal op het doel van WVV en een afstandsschot op het doel van LAC Frisia waren wel het hoogtepunt van de eerste helft.

De tweede helft was bijna een copy van de eerste helft. Toch wist WVV JO17-1 halverwege de tweede helft na een prima aanval op voorsprong te komen. Gezien het veldbeeld was dit ook terecht. Kennelijk had LAC Frisia de tegengoal nodig om tot voetballen te komen. De laatste 10 minuten zette LAC Frisia meer druk waardoor WVV meer achteruit moest lopen. Echt kansen leverde het niet op en WVV wist de nul te houden. Na wat blessure tijd vond de scheidsrechter het welletjes en floot de wedstrijd af.

WVV behaalde een zakelijke overwinning en over de gehele wedstrijd gezien, waren ze ook de terechte winnaar. Met 4 overwinningen en 2 nederlagen doen onze jongens het prima in deze competitie!

 

WVV JO17-1 schiet uit de startblokken met klinkende cijfers in de voorjaarscompetitie.

WVV JO17-1 schiet uit de startblokken met klinkende cijfers in de voorjaarscompetitie.

De winterslaap zit erop en vandaag stond de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie op het progra…