CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO17-1

WVV 017-1 ONDERUIT TEGEN WVV 019-1

Gepubliceerd op:
WVV 017-1 ONDERUIT TEGEN WVV 019-1

 WVV 017-1 eindigt in een 2-4 zege voor de oudste jeugd.

 Het einde van een lange voetbalmiddag stond in het teken van revanche. Een aantal weken geleden stond de wedstrijd WVV 019-1 - WVV 017-1 ook al een keer op het programma en destijds bleven de jonkies éénvoudig overeind en hadden de winst zelfs voor het grijpen. Natuurlijk was dit tegen het zere been van het team dat zich vlaggenschip van de jeugdafdeling mag noemen.

Dat de ploeg met de oudste jeugd zichzelf niet weer wilde blameren werd duidelijk bij aankomst in de kantine. Daar zaten de boys te luisteren naar een trainer die een heuse wedstrijdbespreking hield. 

Vandaag dus wederom een ontmoeting en de kans om zich te revancheren. De mannen van Dekker zagen Martijn Delger als trainer/leider op de bank bij de 019-1. Vaste trainer Marcel Kruize was verhinderd wegens een griepje. Aan de kant van 017-1 was één mutatie. Indy van Spankeren stapte vrijwillig uit de ploeg en laat zijn kunsten nu zien bij WVV 17-2. De overige spelers moesten vandaag dus wederom de strijd aangaan met hun oudere verenigingsgenoten.

Afgesproken werd dat er drie keer dertig minuten zou worden gespeeld. Scheidsrechter Lugies was gecontracteerd om de wedstrijd in goede banen te leiden. In de eerste dertig minuten speelde 017-1 geduldig en slim. Het stond goed en had vat op de spitsen van 019-1. Na een uitstekende aanval beloonde de ploeg van Gert Dekker zich met een fraaie goal. Deze 0-1 bleef staan totdat Lugies affloot voor de eerste keer.

Het tweede bedrijf werden meerdere wisselingen toegepast aan de zijde van de jongste ploeg. Dit resulteerde erin dat het organisatorisch even anders stond. Dit zorgde voor een tweetal momenten waar 019-1 van wist te profiteren. Dat het met de mentale weerbaarheid bij 017-1 wel goed zit, bleek uit het feit dat het niet bij de pakken neer ging zitten. Nee, brutaal werd gewoon de 2-3 gezocht en gevonden.

De laatste dertig minuten kabbelde het spel wat heen en weer. Uit een corner werd hands gemaakt, maar kreeg 019-1 het voordeel van de twijfel en maakte het de 2-4. Hiermee was de gehoopte winst behaald.

Er was echter wel een keerzijde. In het laatste gedeelte vielen aan de zijde van 019-1 namelijk een aantal slachtoffers. Het zag Ivar uitvallen met een knieblessure en later was het Rick die uitviel met een hamstringblessure.

Kortom, een nuttige oefenwedstrijd waarbij de druk aan de zijde van de ouderen wellicht iets te groot was. De reacties bij buitenspelsituaties waren voor sommige jongens reden om  veelvuldig te klagen.

Maar... geloof me... de klagende spelers gingen er niet beter van spelen. Nee, dat waren vandaag echt de mindere goden op het veld.

Rick en Ivar, een snel en voorspoedig herstel gewenst.

Gr. Bert

 

p.s.

Delger, van harte met de overwinning. 😇👍

WVV 017-1 SLUIT HET KALENDERJAAR  WINNEND AF

WVV 017-1 SLUIT HET KALENDERJAAR WINNEND AF

Ook vandaag rolde de bal aan de Stikkerlaan. Voor de tweede keer stonden de ploegen van Dekker (JO17…