CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO17-1

WINST VOOR JO17-1 TEGEN WVV JO19-2

Gepubliceerd op:
WINST VOOR JO17-1 TEGEN WVV JO19-2

Prima zege voor mannen van Gert Dekker 

 

Na een lange voetbaldag, bestaand uit een mixtoernooi voor de jongsten, gevolgd door twee partijen tussen respectievelijk MO15-1 en JO13-2 en aansluitend de MO15-2 en JO13-3 stond als toetje het duel tussen de mannen van Erwin Schuur (JO19-2) en de ploeg van Gert Dekker (JO17-1)

In de warming-up kreeg het laatstgenoemde team een domper te verwerken. In een ogenschijnlijk onschuldig duel blesseerde Bo zich dusdanig dat hij niet kon starten en even later moest worden opgehaald omdat het niet ging met de gevaarlijke aanvaller. De wedstrijd tegen JO19-2 begon zoals verwacht. De ploeg zat er bovenop en probeerde te imponeren met kracht en dat was in het begin even wennen voor de boys van JO17-1.

Na een kwartier kreeg de jongste ploeg grip op het spel en creëerde het kansen. Één daarvan werd benut door Mark. Hij kreeg een subtiele steekpass van Daniël en werkte vervolgens goed af.

Daarna ging er een schepje bij voor de JO19-2. Dit resulteerde echter niet in kansen voor de mannen van Schuur, maar wel werd het combinatiespel van JO17-1 ontregeld. De jonkies kregen wel een fraaie kans. Deze kwam uit een dood spelmoment. Na een overtreding op een meter of vijfentwintig posteerde Niek zich achter de bal, echter zag hij zijn heerlijk genomen vrije trap op de lat uiteen spatten.

Daarna leek de eerste helft te eindigen in een minimale voorsprong voor JO17-1. De mannen van Schuur dachten daar anders over. Op slag van rust zorgden ze voor de gelijkmaker.

Na rust begon JO19-2 wederom met vroeg druk zetten en duels werden vol aangegaan. WVV J017-1 verweerde zich prima en combineerde zich onder deze druk uit. Een aantal grote kansen werd gecreëerd, waarbij een bal op de paal de grootste was.

Na drieëntwintig minuten spelen nam WVV JO17-1 weer de leiding. Jesper scoorde op zeer fraaie wijze. Na een actie aan de rechterkant schoot hij de bal diagonaal achter een kansloze Cees Koning. Daarna duurde het even voordat de derde treffer binnen werd geschoten. Echter hier had de ploeg van Gert Dekker de hulp van Jesse Jansema. Na een goede voorbereiding van Indy werd een hard voorzet tot eigen goal geproduceerd.

In het laatste gedeelte startte JO19-2 nog één keer een offensief en dat leverde zowaar een goal op. Na een defensieve fout werd een goede voorzet op waarde geschat en prima afgerond. De jonkies kwamen daarna niet meer in de problemen en mochten zich achteraf de terechte winnaar noemen van dit onderlinge duel.

Na tachtig minuten vond scheidsrechter Lugies voor het einde en werden sportief de felicitaties uitgedeeld en hebben we weer kunnen genieten van een leuke pot jeugdvoetbal.

Bo, hopelijk valt jouw blessure mee. Bij deze een snel herstel gewenst.

Gr. Bert

 

WVV 017-1 WINT RUIM VAN WVV 17-2

WVV 017-1 WINT RUIM VAN WVV 17-2

Overtuigende zege voor de mannen van Dekker, Hector en Ab 
 
WINST VOOR JO17-1 TEGEN WVV JO17-2

WINST VOOR JO17-1 TEGEN WVV JO17-2

 WVV JO17-1 heeft een nuttige oefenwedstrijd achter de rug tegen JO17-2. Het wint met ruime cij…