CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO17-1

JO17-1 verslaat koploper

Gepubliceerd op:

Tegenstanders uit Leeuwarden liggen Jo17-1 dit seizoen prima. Na vorige week gewonnen te hebben van FVC werd nu in Leeuwarden de koploper verslagen. Blauw Wit '34 werd met 1-2 verslagen waardoor JO17-1 nu bovenin meedraait.

Het was vroeg vertrekken vandaag. De wedstrijd in Leeuwarden was van 12.30 verplaatst naar 10.00 uur. Dat hield in dat we al om 7.45 verzamelden op de parkeerplaats aan de Stikkerlaan. Nog steeds gehavend door de blessures van Thijs, Walter en Mark. Gelukkig konden Joost en Melle aansluiten, waardoor we toch 2 wissels hadden.

Aangekomen in Leeuwarden vertelde Bert het team, dat we eigenlijk niets te verliezen hadden. Nadat Bert nader had toegelicht hoe we het tactisch gingen invullen, gingen we het veld op. Het team vulde het tactische plan prima in. Blauw Wit voetbalde geduldig, maar wist niet tot grote kansen te komen. Daarbij waren wij juist wel in staat om door goed te staan en snel om te schakelen tot een paar goede kansen te komen. Deze werden helaas niet benut, waardoor we met 0-0 gingen rusten.

In de rust werd besproken dat we op dezelfde wijze moesten doorgaan. En dat zou beloond worden. Na 5 minuten spelen wisten we uit een prima actie de 0-1 te maken. Het team was uitgelaten de de geblesseerde spelers werden op een enthousiaste wijze betrokken bij de viering van de treffer. We wisten nu dat Blauw Wit zou moeten komen, maar ook nu bleven de echte mogelijkheden uit. WVV wist zich een paar keer prima onderuit te spelen. Bij één van die gelegenheden wist de ingevallen Melle een prima steekpass te geven op Ivar die koelbloedig afrondde. Enige minpunt hierbij was dat Ivar tegen kramp aanliep en eigenlijk niet verder kon spelen. Alleen hadden we geen wissels meer. Daarmee ontbrak de diepte in ons spel en dat speelde Blauw Wit in de kaart. We werden terug gedrukt en nu liet Blauw Wit zien over een prima aanval te beschikken. Toen 10 minuten voor tijd de 1-2 viel, wisten we dat er nog 10 lastige minuten aan zaten te komen. De aanvallen van Blauw Wit bleven komen, maar de aanvallers van Blauw Wit wisten Dylano niet meer te passeren. Het team was uitgelaten toen de scheidsrechter af floot. Een prima overwinning op de koploper waarbij we zeker ook niet de mindere waren geweest.

Het spel biedt veel aanknopingspunten voor de komende wedstrijden. Te meer omdat we hopen dat Mark en Walter binnenkort weer kunnen aansluiten in de wedstrijdselectie.

Nu op naar nog twee thuiswedstrijden voor de winterstop. Volgende week spelen we daarvan de eerste: om 11.00 uur is dan De Olde Veste uit Steenwijk de tegenstander.

Seizoen ten einde.....

Seizoen ten einde.....

Helaas is het seizoen ten einde. Ook voor JO17-1 is de competitie gestopt en zal niet worden hervat.…
 
JO17-1 verslaat Achilles

JO17-1 verslaat Achilles

Eindelijk weer eens drie punten voor JO17-1. Achilles 1894 ut Assen werd in een aantrekkelijke wedst…