CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO17-1

JO17-1 pakt zwaarbevochten punt tegen d'Olde Veste

Gepubliceerd op:

 JO17-1 pakte vandaag een punt tegen d'Olde Veste. Het punt was bijna letterlijk zwaar bevochten, want op na het laatste fluitsignaal kon d'Olde Veste het puntverlies maar moeilijk verwerken. Gelukkig bedaarden de gemoederen snel en zochten beide ploegen met een punt de kleedkamer op.

JO17-1 is met een goede serie bezig. We wilden dan ook de serie van twee overwinningen op rij uitbreiden naar drie. Vooraf wisten we dat dit geen eenvoudige opgave zou zjn. Hoewel d'Olde Veste twee punten onder ons stond, hadden ze met name in he begin van het seizoen indruk gemaakt met enkele forse overwinningen. We wisten dan ook dat we scherp moesten beginnen. En kan het dan scherper door al in de eerste minuut de 1-0 te maken? Waarschijnlijk niet.... Maar dat zorgde er ook voor dat we op twee gedachten gingen hinken. Moesten we vol gas voor de 2-0 gaan, of afwachten wat d'Olde Vest kon brengen. Het resultaat was dat we het vervolg van de eerste helft de wat onderliggende ploeg waren. We kwamen niet tot ons betere voetbal. Het leverde tegenstander welgeteld één echt grote kans op. Helaas was het net geen buitenspel waardoor we de rust in gingen met 1-1.

Na de rust kwamen we wat beter voor de dag. Fijn ook om te melden dat Mark en Walter na lang blessureleed in de tweede helft hun opwachting weer maakten. Ze lieten zien dat ondanks het gebrek aan ritme, ze zeker weer in staat zijn om wat extra's toe te voegen aan het elftal! Hoewel we beter speelden, kwamen we maar moeizaam tot kansen. Omdat d'Olde Veste ook niet tot kansen kwam, was de einstand een verdiende 1-1. 

Hoewel we er niet in slaagden voor de derde keer op rij te winnen, waren we overall toch tevreden. Vooral onze mentaliteit was op de proef gesteld. En voor die proef zijn we meer dan geslaagd. Ook positief is dat we ondanks het feit dat we niet ons beste spel speelden, we niet verloren. Tenslotte lieten de jongens zien dat ze er voor elkaar zijn als dat nodig is en dus echt een team zijn! Dat is misschien wel het belangrijkste van vandaag. Nu op weg naar de laatste wedstrijd van deze heenronde. Volgende week thuis tegen Helpman. Met dezelfde inzet en teamgeest moeten we de ongeslagen reeks voort kunnen zetten.

Seizoen ten einde.....

Seizoen ten einde.....

Helaas is het seizoen ten einde. Ook voor JO17-1 is de competitie gestopt en zal niet worden hervat.…
 
JO17-1 verslaat Achilles

JO17-1 verslaat Achilles

Eindelijk weer eens drie punten voor JO17-1. Achilles 1894 ut Assen werd in een aantrekkelijke wedst…