CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO17-1

EERSTE VERLIES VOOR WVV 017-1 TEGEN EFFECTIEF DZOH 017-1

Gepubliceerd op:

 Jammer, maar ook dit hoort erbij

WVV 017-1 verliest topper tegen DZOH 017-1 met 0-3

 

Vorige week werden éénvoudig drie punten meegenomen uit Hoogeveen. Dat het deze zaterdag een ander verhaal zou worden wisten de spelers vooral zelf ook. Met het affiche  WVV 017-1 tegen DZOH 017-1  stond vandaag namelijk de eerste echte topper op het programma. In eigen huis mocht het roodwart van Gert Dekker het opnemen tegen de gasten uit Emmen. Beide teams begonnen ongeslagen aan deze belangrijke match.

 

WVV begon gecontroleerd aan de wedstrijd. Beide teams speelden verzorg spel, al ging de Drenten het in de eerste fase iets beter af. WVV kreeg wel de grootste kans via de linkerkant, maar de DZOH doelman wist de bal met kunst en vliegwerk uit zijn goal te ranselen. In de rebound waren de groengele spelers attenter en zodoende bleef het bij de brilstand. Na twintig minuten kreeg ook DZOH hun eerste kans. Hier was het wel direct prijs en namen de gasten de voorsprong. WVV moest even slikken, maar herpakte zich goed. Vijf minuten voor rust had WVV zich moeten belonen, maar een één op één met de Emmer doelman werd niet benut. Zodoende werd er gerust met een 0-1 achterstand.

 

Na de break probeerde WVV op zoek te gaan naar de gelijkmaker. De eerste grote kans was ook voor de Winschoters, echter de eerdergenoemde doelman lag wederom in de weg. Een uiterst effectief DZOH maakte na twintig minuten wel de 0-2 en WVV voetbalde even aan een aangeslagen bokser met acht tellen. Dat de ploeg veerkracht toonde is zeker een compliment want het koppie ging weer omhoog en nogmaals werd gezocht naar de aansluitingstreffer. Maar waar WVV meer vooruit begon te spelen, kregen de gasten meer ruimte en maakten daar dankbaar gebruik van. De 0-3 die binnen werd geschoten zorgde er dan ook voor dat de wedstrijd een gelopen koers was.

Kortom een enigszins geflatteerde uitslag, waarin de meest effectieve ploeg de punten mocht meenemen. Vandaag was het dus de eerste nederlaag voor de boys uit Winschoten en over de hele wedstrijd gezien kan men in de Molenstad wel leven met deze uitslag.

Nu even balen mag, maar blijf wel zo doorgaan en pak de draad weer lekker gewoon weer lekker op.

Op naar de volgende match. Ondanks het verlies was jullie inzet te prijzen! 

STERK WVV 17-1 SLOOPT DE WEIDE 17-1

STERK WVV 17-1 SLOOPT DE WEIDE 17-1

 Winschoters komen, zien en overwinnen
 
WVV 017-1  START HET SEIZOEN VOORTVAREND IN MEPPEL

WVV 017-1 START HET SEIZOEN VOORTVAREND IN MEPPEL

 Ruime zege op Alcides voor de mannen van Dekker