CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO17-1

Een nederlaag om snel te vergeten

Gepubliceerd op:
Een nederlaag om snel te vergeten

Sommige wedstrijden moet je snel vergeten. Afgelopen zaterdag tegen DZOH was er zo eentje. Na een 0-1 ruststand was WVV het in de tweede helft kwijt en verloor het van een goed spelend DZOH met maar liefst 1-6. 

 Vooraf hadden we het idee dat we tegen DZOH, de nummer 2, toch best een resultaat zouden moeten kunnen boeken. Eerder deze competitie werd weliswaar met 5-1 verloren, maar toen misten we 4 basisspelers. Helaas bleek deze wedstrijd dat we tegen DZOH geen kans hadden deze wedstrijd. De eerste helft was overigens wel goed. Op een ongelukkig tegendoelpunt na, wist DZOH niet echt raad met onze compacte speelwijze. Ook wij kwamen niet tot veel uitgespeelde kansen, maar één of twee mogelijkheden hadden best de 1-1 kunnen opleveren.

De tweede helft gingen we dan ook in met het idee dat er best wat te halen viel. Waar DZOH een tandje bij schakelde, liep het bij WVV minder. De 0-2 en -3 vielen kort achter elkaar en de wedstrijd was gespeeld. Toen we door blessures ook nog met 10 man kwamen te staan (we hadden geen wissels meer), was het een kwestie de schade te beperken. Er werd hard gewerkt en uit een mooie vrije trap viel de 1-3. DZOH sloeg echter vrijwel direct terug en dat was de definitieve nekslag. De moed zakte zichtbaar in de schoenen en de 1-5 en tenslotte de 1-6 waren het logische gevolg. 

Nu de komede twee weken trainen en herstellen en dan fit op weg naar Leeuwarden om op 29 februari te spelen tegen FVC.

Seizoen ten einde.....

Seizoen ten einde.....

Helaas is het seizoen ten einde. Ook voor JO17-1 is de competitie gestopt en zal niet worden hervat.…
 
JO17-1 verslaat Achilles

JO17-1 verslaat Achilles

Eindelijk weer eens drie punten voor JO17-1. Achilles 1894 ut Assen werd in een aantrekkelijke wedst…