Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO15-2

WINST VOOR WVV MO15-2

Gepubliceerd op:

 WVV speelt prima partij

Voor de meiden van WVV MO15-2 stond vandaag de wedstrijd tegen DVC MO15-2 op het programma. De griep zorgde voor een aantal afzeggingen tijdens de training van afgelopen week, maar gelukkig werden er hulptroepen ingeschakeld door de begeleiding. Het vroege tijdstip zorgde ervoor dat het meegekomen publiek zijn heil eerst zocht in de kantine van de bezoekers.

Tegen kwart voor negen kwamen de supporters in beweging en werd er een plekje gezocht langs de kant vh kunstgrasveld. 


WVV speelde vanaf minuut één leuk voetbal en was de bovenliggende ploeg. Het was dan ook prachtig om te zien hoe de meiden vooruit voetbalden en snel terrein begonnen te winnen gedurende de eerste helft. Op een gegeven moment kwamen de meiden uit Appingedam niet meer over de helft van de Winschoters en werd het publiek getrakteerd op mooie goals en prachtige combinaties.
De rust werd dan ook gehaald met een 0-5 voorsprong voor roodzwart.

Met tevreden gezichten liepen de meiden richting de kleedkamer en de supporters naar de kantine voor een kopje koffie.

De tweede helft was WVV direct de betere. Het voetbalde echter wel minder verzorgd. Het bouwde de voorsprong wel gestaag uit en de doelpunten waren van grote schoonheid. Uiteindelijk stonden er er negen streepjes in het notitieboekje van de scheidsrechter en kon de ploeg drie punten bijschrijven in hun bekercompetitie.