Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO15-1

WVV JO15-1 miste echte scherpte en speelt gelijk tegen NEC Delfzijl JO15-1

Gepubliceerd op:
WVV JO15-1 miste echte scherpte en speelt gelijk tegen NEC Delfzijl JO15-1

 De tweede bekerwedstrijd heeft een 1-1 gelijkspel als uitslag, waarbij WVV zichzelf tekort heeft gedaan, omdat de absolute scherpte binnen het team miste.

 

 

De eerste officiële thuiswedstrijd van WVV JO15-1 dit seizoen was tegen NEC Delfzijl JO15-1. Wat opviel waren de mooie nieuwe (inloop)shirts die WVV JO15-1 droeg. WVV had zijn eerste bekerwedstrijd ruimschoots gewonnen en NEC Delfzijl JO15-1 had zijn eerste bekerwedstrijd verloren. Met deze wetenschap zou je een open wedstrijd verwachten. Maar niets was minder waar. De wedstrijd was in het begin een schaakspel. WVV liet de bal rondgaan en probeerde op te bouwen, maar NEC Delfzijl ging verdedigend spelen en wachtte af wat er ging komen. Nu was het zaak het veld breed te houden en meer via de flanken te spelen. Maar WVV bleef door het midden spelen. NEC bleef compact staan en daardoor was het moeilijk om de linies van NEC voorbij te komen. Toch lukte het de eerste helft  om af en toe bij de goal van NEC Delfzijl te komen.  De echte scherpte ontbrak echter, zowel voorin als achterin bij WVV. De echte kansen werden niet afgemaakt, waarbij gezegd moet worden dat de keeper van NEC Delfzijl een behoorlijke sta in weg was. Zoals een oude gezegde zegt; wanneer je zelf niet scoort dan valt de goal aan de andere kant. De eerste waarschuwing van NEC, een afgekeurde goal zou WVV scherper moeten maken. Echter nadat NEC opnieuw de bal veroverd had, een paar meter over de middellijn, werd met een prachtige lob de eerste goal gemaakt. WVV stond met 0-1 achter. Tot de rust waren en nog wel wat kansen voor WVV, maar dan was er weer de keeper van NEC Delfzijl……☹

De tweede helft begon goed voor WVV. Het aanwezige publiek werd getrakteerd op mooie combinaties door WVV. Er werd snel doorgetikt en één combinatie leidde tot een grote kans. Helaas werd deze kans net naast geschoten. WVV toonde meer scherpte en was feller in de duels. Na wat wisselingen bij WVV werd er meer opportunistisch gespeeld. Veel meer hoge en lange ballen naar voren.  Het werd drukker voor de goal van NEC, maar ook deze kansen werden gemist. Nadat door de goalie van NEC de bal over de achterlijn werd getikt, mocht WVV een corner nemen. Een goed indraaiende bal werd prima ingekopt. Hiermee was de stand weer gelijk getrokken. Dit was dik verdiend! Door de aanpassing van de speelstijl door WVV kreeg NEC Delfzijl meer ruimte op het middenveld en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Gelukkig was iedereen alert om de aanvallen van NEC Delfzijl onschadelijk te maken.

Met deze uitslag heeft WVV JO15-1 nog alles in eigen hand om de volgende ronde te halen. Wel moet dan de komende bekerwedstrijd uit tegen SC Stadskanaal JO15-1 worden gewonnen.

 

WVV JO15-1 wint strijd om groepswinst bekertoernooi!

WVV JO15-1 wint strijd om groepswinst bekertoernooi!

WVV JO15-1 wist wat ze moesten doen om de groepswinst te pakken in het bekertoernooi. Winnen in en tegen SC Stadskanaal JO15-1 en dat gebeurde ook met duidelijke cijfers 1-3!
 
WVV JO15-1 schiet uit de startblokken begin bekerseizoen.

WVV JO15-1 schiet uit de startblokken begin bekerseizoen.

  De eerste officiële bekerwedstrijd van WVV JO15-1 uit tegen DVC Appingedam JO15-1 is begonnen met een mooie overwinning. De uitslag was 1-8 en dat was niet eens geflatteerd.