Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO15-1

Boeiende wedstrijd WVV JO15-1 – Heerenveense Boys JO15-1 eindigt onbelist!

Gepubliceerd op:

Wederom een midweekse wedstrijd voor de mannen van Delger. De bezoekers waren Heerenveense Boys. De uitslag van 3-3 geeft terecht de krachtverhouding weer. Beide teams konden hier mee leven.

Er werd gespeeld op het hoofdveld en WVV mocht even na 19.00 uur aftrappen. Op sommige delen van het veld was er laaghangende mist, wat Anton Pieck achtige plaatjes opleverde. Het spel van WVV leverde vooralsnog geen pittoreske plaatjes op. Het eerste gevaar kwam dan ook van Heerenveense Boys. De tegenstander speelde, zoals WVV tot nu toe altijd speelde; druk zetten op de verdediging en hopen op een foutje.

Door omstandigheden moest er door de staf wat gepuzzeld worden aan het elftal. Kennelijk hadden de spelers wat tijd nodig om aan hun nieuwe posities te wennen. Een aantal automatismen waren even zoek. Het elftal van Delger speelde als het ware in 2 blokken. Een verdedigende blok en aanvallende blok. Het middenveld was in de eerste helft soms helemaal weg. De ruimte die hierdoor ontstond, werd goed benut door de tegenstander. Hierdoor konden zij te kust en te keur aanvallen. De vraag was niet of er werd gescoord, maar wanneer. Vanaf de linkerkant brak een speler van Heerenveense Boys door en met een strakke lage voorzet kwam de bal ongelukkig voor de voeten van een WVV’er, waardoor de bal het doel werd ingeschoten. Dit was even slikken voor WVV. Voor het eerst in de competitie stonden ze achter. Na de aftrap heeft WVV de mouwen opgestroopt en probeerde ze voetballend bij de goal van de tegenstander te komen. Een goede strakke voorzet van Lars M kwam voor de voeten van Arjen, die vanaf het 5 metergebied de bal goed inschoot. De stand was weer gelijk, echter was dat van korte duur. Na een paar minuten lag de bal weer in het doel van WVV. Opnieuw was er een achterstand. Voor WVV klonk het fluitsignaal van scheidsrechter Lars Koehoorn als muziek in hun oren.   

De rust heeft WVV kennelijk goed gedaan. Als herboren kwamen de spelers terug op het veld. Geen onnodige kopballen of lange ballen, maar voetballend werd Heerenveense Boys terug gedrongen. Vijf minuten na rust kwam een aanval van WVV vanaf de rechterkant. De bal kwam voor de voeten van Willem, die genadeloos uithaalde en scoorde. De stand was weer gelijk! WVV bleef druk zetten met goed voetbal. De verdediging stond nu als een huis en ook het middenveld was stond weer goed. WVV speelde veel compacter en ze speelden met Heerenveense Boys. Een mooie voorzet van Demian kwam voor de voeten van Lars M, die de bal tegen de paal schoot. Na weer een aanval schoot vervolgens Niels net buiten het zestienmeter gebied de dik verdiende derde goal binnen. Met een voorsprong ging het team de laatste 10 minuten van de wedstrijd in. Toch gaf Heerenveense Boys zich niet gewonnen. Ze hadden een lange grote en snelle spits. Heerenveense Boys speelde alle ballen naar hem. Bij een 1 op 1 situatie met keeper Lars J moest de spits echter zijn meerdere in Lars erkennen. De bal werd met goed voetenwerk geblokt! Op het eind gingen de Friezen met man en macht aanvallen en dit werd beloond met een derde goal voor hen. WVV had vervolgens nog 2 grote kansen, maar die werden helaas niet benut.

De scheidsrechter vond het welletjes en floot de wedstrijd voor het einde. Gezien het spelbeeld is de uitslag van 3-3 terecht. Beide teams waren aan elkaar gewaagd in een boeiende partij.

Met trots gaat WVV JO15-1 de winterstop in!!

Met trots gaat WVV JO15-1 de winterstop in!!

Het najaar seizoen zit er op! Een periode waarin veel is gebeurd. Er zijn vele trainingen geweest, dit in combinatie met oefenwedstrijden, bekerwedstrijden en natuurlijk de competitie wedstrijden.
 
   Boeiende wedstrijd WVV JO15-1 – Heerenveense Boys JO15-1 eindigt onbelist!

Boeiende wedstrijd WVV JO15-1 – Heerenveense Boys JO15-1 eindigt onbelist!

Wederom een midweekse wedstrijd voor de mannen van Delger. De bezoekers waren Heerenveense Boys. De uitslag van 3-3 geeft terecht de krachtverhouding weer. Beide teams konden hier mee leven.