CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO13-3

Wedstrijd WVV JO13-3 Een remise als slotakkoord.

Gepubliceerd op:
Wedstrijd WVV JO13-3 Een remise als slotakkoord.

Klokslag half 11 gaf scheidsrechter Lugies het startsein. Op het plastic tapijt aan de Stikkerlaan stonden WVV JO13-3 en Stadskanaal JO13-2 tegenover elkaar. Waarbij vermeld mag worden dat de heren uit Stadskanaal louter uit 2e jaars bestonden en goed op elkaar ingespeeld waren. Daar tegenover stonden de jonkies (1e jaars) van trainers duo K&K met trainer in spe Cheyenne. Een uitgedund selectie door ziekte en blessures. 10 man op papier, een speler van 13-2 in bruikleen en Nick en Daan Erdman van JO11-1 die om kwart voor 11 aansluiting zochten na hun eigen wedstrijd te hebben gespeeld.

Twee gretige ploegen legden een attractieve pot voetbal op de mat waar WVV de iets wat technische ploeg was vanmorgen. Het spel golfde de gehele eerste helft op en neer. Wachten was op een foutje van beide ploegen. In minuut 18 was Stadskanaal er als de kippen bij door onoplettendheid van WVV kant. 0-1. Dit was tevens ook de ruststand.

Na het wel bekende bekertje ranja wat tactische omschakelingen doorgevoerd.

De tweede helft werd er gelijk van begin af aan bovenop geklapt door WVV. Wat resulteerde in een lichte veldoverwicht. De kleine “spaarzame” kansjes wat daar uit voortvloeide werden vakkundig om zeep geholpen. Er ontstond een echte titanenstrijd waar de neutrale toeschouwer af en toe oogstrelende voetbal werd voorgeschoteld. Het WVV aanhang moest wachten tot de 52ste minuut waar wij met een gelukje op 1-1 komen. Met nog 8 minuten op de klok zette WVV nog even aan. Jagen op dat ene kansje. Een ontlading vanaf de kant kwam er toen Maik de bal twee minuten voor tijd in de touwen joeg. 2-1, kat in’t bakje dacht de technische staf van JO13-3. Met het fluitje al in zijn mond wou scheidsrechter Lugies affluiten, waar het niet dat de laatste aanval van Stadskanaal in onze 16 een speler werd neergehaald! Penalty. Zo werd er in de 63ste minuut de gelijkmaker aangetekend. Een remise als slotakkoord!

 

Conclusie: Vanmorgen twee ploegen zien voetballen die aan elkaar gewaagd waren en gezien het spelbeeld hoge ogen gaan gooien in de 2e klasse -6.