CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO13-1

Positieve competitie afsluiting JO13-1 met ruime overwinning

Gepubliceerd op:
Positieve competitie afsluiting JO13-1 met ruime overwinning

De laatste wedstrijd in de najaarscompetitie van WVV JO13-1 werd thuis gespeeld tegen Zuidlaren JO13-1. Beide teams hadden de eer om op het hoofdveld te spelen. Voor beide teams stond er behoorlijk nog wat op het spel. WVV moest winnen om nog een kans te maken op een kampioenschap en Zuidlaren moest winnen om bij de bovenste 6 te eindigen.

 

De bal rolde nadat Zuidlaren had afgetrapt. Ze begonnen de bal diep te spelen, maar die werd meteen onderschept door WVV. De bal kwam bij Ferdi, die Lars M bediende. Het schot van Lars M werd door de keeper gepareerd. Het gevaar was nog niet geweken omdat Arjen op de goede plek stond. Hij plukte de bal uit de lucht en schoot met links raak. Deze snelle voorsprong gaf WVV moed. Ze speelden gedreven en probeerden door te drukken. Zuidlaren echter was niet van plan om zich neer te leggen bij deze snelle achterstand. Zij probeerden onder de druk vandaan te voetballen. Er was dan ook een ware battle gaande op het middenveld. Maar er waren ook kansen voor beide teams. Een schot van Zuidlaren werd verwerkt tot een corner, maar de corner leverde geen gevaar op.WVV kreeg kansen, maar de scherpte ontbrak in de passes en in het afmaken. Een prachtig schot van Ferdi belande op de lat. Zuidlaren was rap in de omschakeling en ging vervolgens razendsnel op het doel van WVV af. Een nuttige overtreding werd dan ook als oplossing gevonden om de counter eruit te halen. Wat volgde was een vrije trap. De vrije trap was goed, maar Lars J ving de bal vakkundig op. De bal werd gelijk weer in het spel gebracht en Tim passte op Lars M. Helaas werd zijn schot gekeerd door de keeper. Zuidlaren ging vervolgens ook weer vol in de aanval en er was een overtal situatie. Een gevaarlijke pass werd door Ivar heel goed onderschept en daarmee was het gevaar geweken. Met een 1-0 voorsprong werden de kleedkamers opgezocht.

Na de rust begonnen beide teams goed aan de wedstrijd. WVV creëerde een veldoverwicht en er waren kansen voor Emma, Lars M, Mart en Arjen. Maar de bal ging er maar niet in. Zuidlaren probeerde er nog wel uit te komen maar echt gevaar leverde het niet direct op. Echter bij 2 aanvallen van Zuidlaren moest er alert gereageerd worden door WVV. De eerste keer voorkwam Lars J een tegengoal om met zijn dikke teen buiten de 16 meter gebied de bal nog weg te tikken. De tweede keer voorkwam Ivar op de doellijn een zekere goal te voorkomen. Dit waren de laatste stuiptrekkingen van Zuidlaren en ze lieten de “kopjes” hangen en het werd 1 richtingsverkeer. Een schot van Eluis werd voor de doellijn weggekopt en een schot van Mart ging net naast. Ivar, Diego, Niels en Xiang Ming hielden achterin verdedigend goed stand en gaven niks meer weg. Ondertussen was het nog maar 1-0, terwijl de teller wel hoger kon staan. Gelukkig was de pijp leeg bij Zuidlaren en WVV zette door. Willem en Ferdi combineerden er mooi op los en even later werd er weer verdiend gescoord door WVV. Eerst scoorde Lars M na een voorzet van Emma. Daarna scoorde Mart en kreeg hiermee zijn verdiende goal. Maar de koek was nog niet op, want opnieuw scoorde Lars M en bracht daarmee de eindstand op 4-0

Na het laatste fluitsignaal zit de najaarscompetitie erop. Omdat de directe concurrent ook had gewonnen is deze competitie met een prachtige 2de plaats afgesloten. Met een goed gevoel gaat het team de winterslaap in. Als beloning werd het team getrakteerd op patat en drinken.Lars J, Ivar, Diego, Ferdi, Xiang Ming, Willem, Thijmen, Mart, Tim, Niels, Emma, Rik, Arjen en Lars M bedankt voor de mooie wedstrijden! We hebben elke wedstrijd van jullie genoten.

Tot de voorjaarscompetitie!

Morgen gaat WVV 1896 JO13-1  het veld weer op!

Morgen gaat WVV 1896 JO13-1 het veld weer op!

Morgen is het einderlijk weer zover WVV 1896 JO13-1 mag weer trainen! Hier alvast een voorproefje va…
 
WVV JO13-1 dendert over SV Marum JO13-1 heen!

WVV JO13-1 dendert over SV Marum JO13-1 heen!

  Een wedstrijddag op 29 februari. Het is iets bijzonders. Vele wedstrijden zijn door de hefti…