CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar JO13-1

Kansenfestival voor WVV JO13-1 eindigt in een gelijkspel!

Gepubliceerd op:
Kansenfestival voor WVV JO13-1 eindigt in een gelijkspel!

Vandaag mocht WVV JO13-1 aantreden in Haren tegen Helpman JO13-1. Een koude wind waaide over het kunstgrasveld. Een wedstrijd waarin afstand genomen kon worden van de concurrentie. Op het doel stond vandaag Mick. Onze vaste keeper Lars J is een aantal weken uit de roulatie.

De eerste helft speelde WVV tegen de wind in, maar dat was voor het team geen reden om met de handrem erop te spelen. Integendeel! Vanaf het eerste fluitsignaal ging WVV druk op Helpman zetten. De bal werd dan ook vlot rondgespeeld en er waren mooie combinaties. Het ontbrak in de eindfase aan scherpte. Maar ook de keeper van Helpman had een paar uitstekende reddingen. Meerdere corners waren er voor WVV. Echter ook hierin ontbrak het venijn om tot een scoringskans te komen. Waar de keeper van Helpman regelmatig zijn kunsten moest vertonen, had onze keeper Mick het rustig. Af ten toe liet Helpman zien dat zij wel een hele goede counter in huis hebben. Ondertussen zag je bij WVV een paar spelers lopen die pijntjes hadden. Je zag dat de tegenstander het ook door had en daar slim gebruik van maakte. Onze verdediging moest nu een paar keer de bal onderscheppen. Toch weerhield het WVV niet om te blijven voetballen. Mart kwam 1 op 1 met de keeper en een zekere goal werd miraculeus door de keeper van Helpman tot een corner verwerkt.

De corner werd genomen en Helpman kwam eruit middels een counter via de rechterkant. De omschakeling van WVV was niet goed en Helpman profiteerde er maximaal van en scoorde. 1-0. WVV stroopte de mouwen op en inmiddels was Tim in het veld gekomen voor de geblesseerde Thijmen. Echter Helpman had vleugels gekregen door de voorsprong en had opnieuw een aanval. Een gevaarlijk schot werd door Xiang Ming op de doellijn gered. Met nog 5 minuten te gaan kreeg WVV nog een aantal kansen via Emma, Lars M en Tim, maar de bal ging het doel niet in. Met een 1-0 achterstand werd de kleedkamer opgezocht.

 

De rust zat er op en de bal rolde weer, nadat WVV had afgetrapt. Terwijl de aanwezige toeschouwers nog bezig waren om hun ideale staanplaatsen op te zoeken, werd er alweer gescoord. Opnieuw door Helpman en nu moest WVV echt aan de bak.

In het begin leek het er niet op. De verdediging had even tijd nodig om alles weer goed te organiseren. Helpman vond de 2-0 voorsprong prima en ging verdedigend voetballen.

Het was voor WVV moeilijk om er doorheen te komen. Gelukkig bleven de spelers erin geloven en ook voetballend werd het weer beter. Een doelpunt voor WVV liet niet lang op zich wachten. Arjen veroverde de bal en paste strak naar rechts op Emma. Zij haalde de achterlijn en paste op Tim die goed was meegelopen. Rustig en beheerst schiet Tim de bal in het doel. Een prima aanval en goed afgerond! Dit smaakte naar meer. Er waren wat kansen maar Helpman stond goed te verdedigen.

Achterin hielden de verdedigers Diego, Ferdi, Ivar, Willem en Niels de posities goed bezet en er was geen gevaar meer voor het doel van Mick. Met nog een paar minuten te gaan leek een eerste nederlaag een feit te worden. Maar WVV liet zien, dat er veerkracht in de ploeg zit. Om een goal te forceren werd Willem als extra spits ingezet en achterin ging WVV 1 op 1 spelen.

Deze inzet legde geen windeieren. Ivar onderschepte de bal en paste op Lars M die op zijn beurt de bal doortikte op de aanstormende Willem. Goed doorgelopen, pikte Willem de bal op en passeerde de doelman. Goal 2-2. Een prima goal!

Na deze goal mocht Helpman nog aftrappen maar dat was ook de laatste actie. De scheidsrechter floot af en een zwaarbevochten punt was binnen.

Al met al was het een goede wedstrijd van WVV. Ze hebben gestreden om elke meter en met iets meer geluk dan was deze wedstrijd gewonnen. WVV staat, met nog 2 thuiswedstrijden op de planning, boven aan de ranglijst. Het worden spannende wedstrijden. Aankomende zaterdag 30 november om 10:45 uur staat de wedstrijd WVV JO13-1 – DVC Appingedam JO13-1 op de planning! Komt allen!!!

Morgen gaat WVV 1896 JO13-1  het veld weer op!

Morgen gaat WVV 1896 JO13-1 het veld weer op!

Morgen is het einderlijk weer zover WVV 1896 JO13-1 mag weer trainen! Hier alvast een voorproefje va…
 
WVV JO13-1 dendert over SV Marum JO13-1 heen!

WVV JO13-1 dendert over SV Marum JO13-1 heen!

  Een wedstrijddag op 29 februari. Het is iets bijzonders. Vele wedstrijden zijn door de hefti…