Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar JO11-2

Nieuwe Tenues JO11-2/AutoHuiz BV. en winst op BATO !!

Gepubliceerd op:
Nieuwe Tenues JO11-2/AutoHuiz BV.  en winst op  BATO !!

 WVV JO11-2 tegen BATO JO11-2 

 

Zaterdag 16 November 2019

 

Dag dat Sinterklaas met al zijn Pieten Nederland binnenvaart.Zou een koude en natte ochtend worden.Dus goed aankleden was wel een vereiste om de wedstrijd door te komen. Zowel voor spelers als supporters 😀.De jongens moesten om 10:30 uur aantreden tegen de plaatselijke voetbalvereniging BATO JO11-2. Op papier een niet zo moeilijke wedstrijd. Maar een strijd tussen WVV-BATO kunnen voor extra krachten zorgen. Waardoor soms het onverwachte kan gebeuren. Vandaag was dat niet aan de orde.

In de eerste helft was er wat weerstand vanuit de kant van BATO. Maar niet gevaarlijk genoeg om ook te scoren. Met goed overspelen werd er de eerste helft 5 doelpunten gemaakt door onze jongens. Julian(2x), Björn, Max en Sven. Vandaar dat we bij een stand van 5-0 snel de kleedkamers opgezocht hebben. De trainer was tevreden hoe het ging. Dus was er weinig te bespreken. Behalve snel onze ranja’s (bedankt kantine vrijwilligers 👍🏽) op te drinken met wat eten. Zodat we weer energie genoeg hadden voor de 2de helft.

Tweede helft was het beeld hetzelfde als in de eerste helft. Voornamelijk WVV die aan de bal was. Er werd redelijk snel weer 3 x gescoord. Sam(2x) en Julian. Dus de behoefte om snel 10 doelpunten te maken was groot.  Maar door een onoplettend momentje wist BATO toch nog te scoren.  8-1 😀. Door een eigen doelpunt aan de kant van BATO en 2 doelpunten van ons kant. Phon en Rodger. Blies de scheidsrechter bij een stand van 11-1 de wedstrijd af. Zodat we na penalty’s schieten snel de kleedkamers konden opzoeken

Prima wedstrijd, heel goed gespeeld jongens. Weer 3 punten erbij. En een verdiende 2e plek in de competitie.

De wedstrijd was onder leiding van scheidsrechter: Jeroen Haan. Bedankt Jeroen.

 

 

Volgende week: ZNC JO11-2G – WVV JO11-2

 

Nieuwe Tenues:

AutoHuiz/Erwin Huizingh heeft de jongens van WVV JO11-2 in het nieuw gestoken. AutoHuiz was al sponsor van WVVJO11-2 maar door nieuwe sponsor Puma. Heeft AutoHuiz besloten om de jongens allemaal in de nieuwe tenue te steken. Die hadden de jongens dan ook vandaag aan.

Namens WVV JO11-2 bedankt AutoHuiz/Erwin Huizingh.

 

1ste plaats 🏆 in Gruppe B Rhauderfehn Soccer-Center

1ste plaats 🏆 in Gruppe B Rhauderfehn Soccer-Center

  Zondag 19 januari indoortoernooi in Duitsland. Soccer-Center Ostfriesland   Toernooi …
 
WVV JO11-2 Kampioen Najaar 2019 🏆

WVV JO11-2 Kampioen Najaar 2019 🏆

  Yessss Kampioen Najaar 2019 🎉