Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

GERARD WIEKENS NIEUWE HOOFDTRAINER WVV

Gepubliceerd op:
GERARD WIEKENS NIEUWE HOOFDTRAINER WVV

 WVV heeft Gerard Wiekens voor twee seizoenen vastgelegd als de nieuwe hoofdtrainer van de Winschoter club.

Voor Wiekens is het HYZON complex aan de Stikkerlaan geen onbekend terrein. Zijn jongste zoon Lars speelt al vanaf de jongste jeugd bij WVV en was afgelopen seizoen een belangrijke schakel in het zondag 1 elftal. Maar ook zijn oudste zoon Tim heeft jarenlang gespeeld voor onze club, maar speelt thans in Oude Pekela bij Noordster.

Met de oud-prof, die speelde voor BV Veendam en Manchester City haalt WVV een schat aan ervaring binnen boord.
Ook als trainer heeft Wiekens al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. In het afgelopen seizoen beleefde hij als assistent de promotie met FC Emmen naar de Eredivisie. In het verleden was hij jeugdtrainer bij FC Groningen en dus assistent bij FC Emmen.
 
Verder was hij afgelopen seizoen ook interim-trainer van v.v. Noordster. De vereniging waar de roots liggen van onze nieuwe trainer.
"We zijn zeer verheugd dat we Gerard als nieuwe hoofdtrainer kunnen presenteren", vertelde voorzitster Annet de Rooij tijdens de afsluitende barbecue van de zondagselectie.
 
Na de aankondiging van Jan Kloetstra om te stoppen, hebben we rustig de tijd genomen in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer.
We hebben ons breed georiënteerd om tot de beste keuze te komen. We hebben met elkaar een profielschets opgesteld waar een nieuwe trainer aan moest voldoen.
Daar past Gerard perfect bij.
 
Hij heeft ontzettend veel ervaring in de voetbalwereld - en heeft een duidelijke voetbalvisie die aansluit bij waar wij met de club heen willen. Daarbij hoort ook het inpassen van eigen jeugd, waar we komend seizoen verder op in willen zetten.
Daarnaast kent hij WVV natuurlijk, de cultuur van onze club en de achterban.
Uiteindelijk moet je ook geluk hebben om je droomkandidaat binnen te kunnen hengelen.", besluit de voorzitster.
 
WVV heeft naast Gerard Wiekens ook het contract met trainer René Hulsebos verlengd tot medio 2023. Het wederzijds vertrouwen en de uitstekende sportieve prestaties van WVV zaterdag 1 zijn de basis voor een voortzetting van zijn werkzaamheden voor onze club.
 
Het bestuur
 
SAMENZIJNWIJWVV

TRAININGSSCHEMA STAAT ONLINE

TRAININGSSCHEMA STAAT ONLINE

 KLIK BOVEN BIJ TEAMS EN ONDERIN VINDT U HET SCHEMA EN DE INDELING VAN DE VELDEN   Gr. Bertjan en Bert
 
WIE HELPT DEZE KINDEREN?? ZONDER TRAINER GEEN VOETBAL

WIE HELPT DEZE KINDEREN?? ZONDER TRAINER GEEN VOETBAL

 De vakantie is nog in volle gang, maar het komende voetbalseizoen nadert ook met rasse schreden.   Om ook het komend seizoen tot een succes te maken zijn we voor enkele teams nog op zoek naar enthousiaste trainers (JO9-2, JO13-3 en voor …