CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

Eindstand ballenactie WVV

Gepubliceerd op:
Eindstand ballenactie WVV

Nog even en dan gaat het balletje in de competities weer rollen. Deze week beginnen alle competities weer, en WVV 1896 is er klaar voor! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat onze club mee heeft gedaan aan de Ballenactie. Inmiddels zit de actie er alweer op en is de uitslag bekend: tijdens de actie zijn er maar liefst 64 ballen gedoneerd aan onze club! Een prachtig gebaar van onze achterban, waar de club erg blij mee is!

Door alle corona-maatregelen is de club veel inkomsten misgelopen de afgelopen maanden. De aanschaf van nieuwe ballen is dan een hele investering in deze lastige tijd. Maar door alle steun tijdens de Ballenactie kan het balletje komend seizoen weer gewoon blijven rollen bij WVV 1896!

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun steun!
 
Samen winnen we meer

Ben of ken jij iemand van een andere vereniging? Stuur de actie dan door. De Ballenactie is een echte aanrader. En als clubs zich aanmelden via WVV 1896, dan krijgt zowel die andere vereniging als onze club ook nog eens warming-up shirts cadeau!
 
Klik hier om de actie door te sturen naar andere clubs (WhatsApp)

IN MEMORIAM: Geert Luttjeboer

IN MEMORIAM: Geert Luttjeboer

Deze week heeft ons het trieste bericht bereikt dat Geert Luttjeboer op 82-jarige leeftijd is overleden. De club verliest hiermee een WVV’er in hart en nieren die jarenlang actief is geweest voor onze vereniging.
 
Nieuwe ballen voor de jeugd

Nieuwe ballen voor de jeugd

De ballenactie is ten einde en de ballen zijn inmiddels binnen. De actie die is gehouden heeft er voor gezorgd dat sommige jeugdteams weer van nieuwe ballen zijn voorzien. Daarmee kunnen we met recht spreken van een geslaagde actie!