Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1 NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

Gepubliceerd op:
EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1  NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

 

WVV IS UITGESCHAKELD IN DE NACOMPETITIE
 
Het eerste elftal van WVV is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken. Hierdoor stopt de route richting de 4e divisie. In de wedstrijden tegen EFC uit Eersel bleken de Brabanders te sterk voor onze roodzwarte brigade.
Op een sfeervol en volgepakt sportpark in Eersel werd om half drie afgetrapt. Beide ploegen legden vanaf het eerste fluitsignaal een gezonde portie strijdlust aan de dag. Voetballend deden de teams weinig voor elkaar onder. In de beginfase was de eerste kans voor WVV. Linkerspits Martijn Delger scoorde helaas in buitenspelpositie. Even later was Bo van Lent dichtbij de openingstreffer. In een scrimmage werd niet afgerond, maar raakte de spits geblesseerd. Even later moest hij dan ook gewisseld worden. Beide ploegen kwamen in het restant van de eerste helft niet gevaarlijk meer voor elkaar doelgebied en zodoende bleef het 0-0 bij rust.
 
Na de break was het echter direct raak. WVV was niet scherp en liep direct averij op. Na een een tiental minuten was de veldbezetting weer in het voordeel van de Winschoters. Rick Heijenga scoorde op formidabele wijze de gelijkmaker en zorgde voor een jubelstemming bij de meegereisde fans.
Gehoopt werd dat WVV zou doordrukken.Delger was dichtbij. Hij probeerde de doelman van EFC te verschalken met een lob, echter de bal belandde op het dak van de goal.
Na ruim een half uur spelen was de thuisploeg weer gevaarlijk. Een aanval over de rechterzijde panklaar gelegd en afgerond.
Vlak voor het einde kreeg WVV de genadeklap. Vanaf de rand van het penaltygebied werd droog binnengeschoten in de korte hoek.
 
Door deze nederlaag in de nacompetitie zit het seizoen er voor WVV op. De ploeg is uitgeschakeld in de strijd om promotie naar de divisie en blijft eersteklasser.

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …