Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

EERSTE DAG JEUGDVOETBALKAMP EP DE TREFFER GROOT SUCCES

Gepubliceerd op:
EERSTE DAG JEUGDVOETBALKAMP  EP DE TREFFER GROOT SUCCES

Vandaag was het dan eindelijk zover. Het EP de Treffer jeugdvoetbalkamp 2022 ging van start. Na een aantal coronajaren mocht er eindelijk weer groots uitgepakt worden door de organisatie en dat hebben de kinderen van WVV ook geweten.

Tegen tien uur kwamen de eerste jeugdleden met hun logeerspullen het terrein op. Daar werden ze hartelijk ontvangen door de vrijwilligers en kregen zij hun eigen voetbalkampshirt aangeboden. Daarna was het een uur later dat voorzitster Annet de Rooy die de kinderen toesprak en het voetbalkamp officieel opende. Na deze plechtigheid kon het feest beginnen.
De springkussens waren direct gewilde objecten en overal was verder vertier voor iedereen.

Tegen twaalf uur zorgde de afdeling catering voor een lekkere maaltijd en werd samen in de grote feesttent gegeten. Aansluitend werd begonnen aan de penatybokaal. Tijdens deze voorronde plaatsten dertien kandidaten zich voor de grote finale. Op het kunstgras werd een zeer leuke trainingsclinic verzorgd door spelers en trainers van de WVV zondag 1 en zaterdag selectie. Ook trainer Bert Bruins van het nieuw 023 gaf acte de présence en de kinderen genoten zichtbaar. Tussendoor kregen de kinderen fruit aangeboden en werd er veel gedronken vanwege de hoge temperatuur.

Tegen vijf uur werd de kantine omgedoopt tot cafetaria "Stikkerlanos" De kids konden genieten van patat en een snack.
Na het eten stond op het hoofdveld alweer de volgende activiteit klaar. Het spel "Waar of Niet Waar" werd maar liefst een uur lang gespeeld en zorgde voor veel lol bij de deelnemers.

Ondertussen zorgde de organisatie dat de vossenjacht werd uitgezet in de het stadspark. Veel vrijwilligers waren daar aanwezig om de groepje met hun begeleiding te voorzien van letters. Achteraf moest van deze letters een woord worden gemaakt.

Tegen half tien was het tijd voor de gezellige avond. Met muziek van DJ Garfield, hapjes en drankjes was de sfeer top en genoot iedereen op en top.
Omstreeks half elf stond er wederom een verrassing op het programma. Een prachtige lasershow, die vanaf de tribune was te bekijken zorgde voor open monden bij de kinderen.

Rond middernacht was het welletjes voor deze eerste kampdag. In de tenten werd nog heerlijk gepraat met elkaar tot iedereen in een diepe slaap viel en we kunnen terugkijken op een geslaagde eerste dag.

Bij deze willen we iedereen bedanken die deze dag tot een een succes heeft gemaakt en gaan wij ons opmaken voor een korte nacht en hebben alweer zin in de tweede dag van het mooiste voetbalkamp van Winschoten.

 
DE ORGANISATIE

KLEDING INLEVEREN MAANDAG 4 JULI

KLEDING INLEVEREN MAANDAG 4 JULI

Vanavond is het laatste moment om je WVV kleding in te leveren. Let op! Alle kleding moet terug, deze worden gecontroleerd of vervangen. Mist jouw kleding na vanavond dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht.   Volgend seizo…
 
WVV 125- JARIG JUBILEUM FEEST

WVV 125- JARIG JUBILEUM FEEST

 125 jaar voetbal bij WVV1896