Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

CLASICO IS PROOI VOOR WVV JO9-2

Gepubliceerd op:
CLASICO IS PROOI VOOR WVV JO9-2

 BATO JO9-2 WORDT VERSLAGEN MET 4-0 

 WVV JO9-2 IS IN STADSDERBY BATO JO9-2 DE BAAS

In de 1674ste Classico tussen roodzwart en de Blauwwitten van over 't spoor stonden van beide verenigingen de JO9-2 teams vandaag tegenover elkaar. De wedstrijden waar je schoolgenoten kunt treffen, waar de Winschoter eer op het spel staat, maar vooral het "Derbygevoel" wordt overheerst bij spelers en publiek.

Het duel startte om kwart voor negen en WVV nam het initiatief. Aan de kant van BATO speelde een oude bekende van de thuisclub. Niemand minder dan David "Het Kanon" maakte de overstap naar de club van de Sint Vitusholt. Vooraf werd dus goed besproken hoe we dat gevaar zouden kunnen stoppen. Achteraf kan alleen maar een compliment worden uitgedeeld over de inzet van de ploeg, want er werd gestreden voor elke vierkante meter kunstgras.

WVV beloonde zichzelf in de eerste helft met een tweetal doelpunten. Quinty was trefzeker en een ongelukkige actie van een Batauwer zorgde voor de andere treffer. Tijdens de time-out werd goed geluisterd naar de aanwijzingen van de leiding.

Na rust was BATO niet van plan om zich vroegtijdig over te geven. De strijd laaide op en mondde uit in een prachtig schouwspel. Keeper Ylano liet met een aantal fraaie reddingen zien dat het roodzwarte fort in de goede handen was. WVV wist zichzelf in veilige haven te schieten door een tweede treffer van Quinty. Vijf minuten voor het einde knalde Eva de vierde treffer binnen en was de zege even later een feit.

Na afloop werd even gezellig nagezeten aan de bar en ging iedereen weer tevreden naar huis.

Behalve Luuk. Deze jongen had voor de wedstrijd een trainingsjasje van NIKE (met daarop zijn naam). Na afloop is overal gezocht, maar het jasje werd niet gevonden.


Oproep!! Wie heeft het jasje gezien? Of per ongeluk in zijn/haar tas gedaan?


<Graag even melden bij de kantine van WVV.

KLEDING INLEVEREN MAANDAG 4 JULI

KLEDING INLEVEREN MAANDAG 4 JULI

Vanavond is het laatste moment om je WVV kleding in te leveren. Let op! Alle kleding moet terug, deze worden gecontroleerd of vervangen. Mist jouw kleding na vanavond dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht.   Volgend seizo…
 
WVV 125- JARIG JUBILEUM FEEST

WVV 125- JARIG JUBILEUM FEEST

 125 jaar voetbal bij WVV1896