Volg ons:

Terug naar Bestuur nieuws

WVV KIJKT WEER VOORUIT

Gepubliceerd op:
WVV KIJKT WEER VOORUIT

 PERSVERKLARING

Na een zeer bewogen jaar waarin WVV1896 125 jaar oud is geworden hebben het recent geïnstalleerde bestuur en Bernd van Bolhuis besloten de lopende arbitragezaak te beëindigen. Deze zaak was aangespannen nadat in het voorjaar van 2021 tijdens een voor WVV roerige periode ook een arbeidsconflict met Van Bolhuis ontstond.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 26 november 2021 is een nieuw, voltallig, bestuur gekozen. De voordien bestaande bestuurlijke onrust kwam daarmee ten einde. Het nieuwe bestuur pakt kordaat allerlei zaken op en zorgt – samen met de vele vrijwilligers die WVV rijk is – voor de noodzakelijke stabiliteit en positiviteit binnen de vereniging. Beide partijen zijn blij met de beëindiging van het conflict. Die beëindiging is na goed overleg tot stand gekomen.

Hiermee sluit de club dit hoofdstuk af. Een hoofdstuk dat de club liever niet had geschreven omdat de jarenlange relatie met Van Bolhuis als trainer en vrijwilliger waardevol is. Bernd van Bolhuis richt zich op een nieuw avontuur bij VKW, waarbij WVV hem veel succes wenst tijdens alle wedstrijden, behalve tegen die van WVV. En zo hoort het ook: de strijd wordt op het voetbalveld geleverd, niet in de rechtszaal. De focus bij de grootste sportvereniging van Oldambt is weer volledig gericht op het voetbal!

 

Het bestuur

WVV KRIJGT NIEUWE BUREN

WVV KRIJGT NIEUWE BUREN

  WVV krijgt nieuwe buren   De afgelopen weken heeft het al regelmatig in de lokale per…
 
WELKOM IN DE WERELD VAN WEDSTRIJDSECRETARIS JAN SCHIPPERS

WELKOM IN DE WERELD VAN WEDSTRIJDSECRETARIS JAN SCHIPPERS

Beste leden van WVV, Hieronder staan de afspraken en taken van de wedstrijdsecretaris. Het is vers…