CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Bestuur nieuws

WVV 017 en 019 sluiten mixtoernooien positief af

Gepubliceerd op:
WVV 017 en 019 sluiten mixtoernooien positief af

 Samen zijn we WVV!!

 Mix toernooi 017/019

De normale competitie gaat op dit moment niet door i.v.m. corona. Maar onderling mag er wel gevoetbald worden. Om alle jeugdspelers  toch wat te bieden, hebben de coördinatoren in samenwerking met HJO René Hulsebos een jeugd-mix-toernooi opgezet. Op deze zaterdagmiddag werd hiervan het laatste toernooi gespeeld door de oudste jeugd.

Twee zaterdagen werden er op onze velden onderlinge wedstrijden gespeeld in gemixte teams. Spelers van diverse leeftijdsgroepen zijn door elkaar gehusseld en daar hebben we teams van gemaakt. De organisatie had voor de lichtingen verschillende aanvangstijden om alles in goede banen te leiden.

Helaas mochten er ook vandaag geen ouders aanwezig zijn op het complex. Hopelijk kunnen de strenge regels binnenkort weer worden versoepeld en is een ieder weer welkom om te kijken naar de sportieve verrichtingen van hun kinderen.

Net als bij hun jongere clubgenoten werd ook bij de oudste jeugd heerlijk gevoetbald en was het sociale aspect de grootste winst van vandaag.

Ook voor dit toernooi mogen de complimenten worden uitgedeeld aan de hoofd jeugdopleiding René Hulsebos, coördinatoren Bernd van Bolhuis en Erwin Schuur, de trainers/leiders en overige vrijwilligers.

Gr. Bert

WVV BINGO....Jij doet toch ook mee?

WVV BINGO....Jij doet toch ook mee?

WVV BINGO WVV BINGO WVV BINGO WVV BINGO
 
CLINIC MIDDENBOUW OOK GROOT SUCCES

CLINIC MIDDENBOUW OOK GROOT SUCCES

 Ook tweede gedeelte van de voetbalclinic verloopt prima.