CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Bestuur nieuws

MIXTOERNOOI 013 EN 015 PRIMA VERLOPEN

Gepubliceerd op:
MIXTOERNOOI 013 EN 015 PRIMA VERLOPEN

 Weer een zaterdag voetbal voor iedereen!

 Mixtoernooi 013/015 groot succes

Na een week met trainingen werd ook vandaag weer afgesloten met wedstrijden.  Voor de jeugd van 013/015 had de coördinatie een mixtoernooi opgezet.

Na een positief toernooi afgelopen weekend voor de jongste jeugd, waren het vandaag dus de pubers die werden gemixt.

Vooraf werd iedereen welkom geheten door HJO René Hulsebos en werden de teams vlot ingedeeld. Speelronde nummer één kon daardoor starten rond de klok van tien uur. Wat direct opviel was het enthousiasme bij de spelers en speelsters. Voeg daarbij het goed omgaan met verschillen qua ontwikkeling en dan heb je alle ingrediënten voor een heerlijk mixtoernooi.

Komende maandag zal er op school niet over teamprestaties worden gepraat tijdens de pauze, maar kan er, onder het genot van een frikandelbroodje, lekker worden gekletst over een activiteit waar iedereen aan meedeed.

Het "sociale" aspect van dit soort voetbaltoernooien is erg goed voor binding en de onderlinge verhoudingen van onze jeugdafdeling.


De slogan "Samen zijn wij WVV" zag ik afgelopen week meerdere keren verschijnen op de social media. Op de prachtige foto's van Bertjan Jansen zag ik de woorden staan. En inderdaad...vandaag was weer zo'n dag dat deze spreuk helemaal werd bevestigd.

Het was dan ook logisch dat de vijf speelrondes supersnel voorbij vlogen. Er werd namelijk gelachen, gedold, gecombineerd, maar vooral heerlijk gevoetbald.

Dat het toernooi een groot succes werd was zeker ook de verdienste van alle aanwezige vrijwilligers. Deze groep bestaand uit: De HJO, de coördinatoren en de trainers en leiders van alle deelnemende teams. Bij deze krijgt deze groep kanjers een een groot compliment en verdienen ze alle credits voor het organiseren van dit sportieve mixtoernooi. 


Na afloop werd de eindstand bekend gemaakt. De deelnemers konden punten verdienen voor een winstpartij, maar ook voor elke goal kreeg elke individu een punt. Dit resulteerde in een verrassende eindstand.


Winnaar 013:

1. Mike Kromjong/ Neil Jonas
2. Ryan Perdok en Levy Zijl
3. Daan Erdman

Winnaar 015:

1. Kai Gijssen
2. Isa Doeser
3.Daan Hartman/Damian Tesker/Lars Miedema

 

Gr. Bert

Bekijk ook

WVV BINGO....Jij doet toch ook mee?

WVV BINGO....Jij doet toch ook mee?

WVV BINGO WVV BINGO WVV BINGO WVV BINGO
 
CLINIC MIDDENBOUW OOK GROOT SUCCES

CLINIC MIDDENBOUW OOK GROOT SUCCES

 Ook tweede gedeelte van de voetbalclinic verloopt prima.