CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar Bestuur nieuws

Informatie komend seizoen jeugd

Gepubliceerd op:

Beste trainers, leiders, ouders en spelers,


Zoals sommigen van jullie wellicht al hebben gehoord ga ik komend seizoen als Hoofd Jeugd Opleiding van WVV aan de slag. Hoe ik hier met jullie invulling aan wil gaan geven, zal ik in september (wanneer een ieder terug is van zijn of haar welverdiende vakantie) samen met jullie op terug komen.


Afgelopen seizoen ben ik al trainer geweest van de zaterdag 1 van onze club. Ook komend seizoen zal dit zo zijn. Veel van jullie ken of herken ik dan gelukkig ook al. Ik zal proberen zo snel mogelijk kennis met een ieder van jullie te maken.


Het nieuwe seizoen begint al snel weer, vandaar ook even de nodige informatie..


- De trainingen voor alle jeugdelftallen mogen starten vanaf maandag 12 augustus. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelers en hun trainers (vanwege vakanties).
- De trainingstijden en veldindeling van alle teams zal zo spoedig mogelijk online komen te staan.
- De materialen zullen voor komend seizoen weer een vaste onderkomen vinden onder de tribune. Dit geldt voor alle jeugdteams. Hoe we dit precies vorm gaan geven kom ik op terug. We zijn druk bezig om alles op te ruimen, en een plan te maken om alle materialen zo goed mogelijk (vorstvrij) te kunnen opbergen. Iedere trainer en speler moet met degelijk materiaal kunnen werken.
- De indeling van de teams zoals het nu is zal ook online komen te staan met de daarbij behorende trainers. Uiteraard zijn we nog op zoek naar trainers voor enkele jeugdelftallen!
- Op de site bij Technische Commissie zullen de verschillende coördinatoren van de verschillende leeftijdsgroepen te vinden zijn.

Voor nu voldoende informatie. Ik hoop op een goede samenwerking met een ieder van jullie. Mijn gegevens zullen binnenkort online komen te staan, mochten er vragen zijn.


Iedereen voor nu nog een prettige vakantie toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Rene Hulsebos

Vernielingen kunstgrasveld

Vernielingen kunstgrasveld

  We worden de laatste tijd veelvuldig geconfronteerd met vernieling aan het kunstgrasveld. Zo…
 
Contributie

Contributie

Beste leden, ouders/verzorgers van WVV, Eind augustus is van uw bankrekening de jaarcontributie ove…