CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

CLINIC ONDERBOUW HEEL LEUK EN GEZELLIG

Gepubliceerd op:
CLINIC ONDERBOUW HEEL LEUK EN GEZELLIG

 Jeugdleden veŕmaken zich goed tijdens WVV voetbalclinic.

Op deze frisse zaterdagmorgen was er aan de Stikkerlaan alweer een enorme bedrijvigheid. De jeugd van WVV t/m JO11 inclusief de MO13 verzamelden zich voor een heuse voetbalclinic. In totaal waren er circa tachtig jeugdleden en een grote groep leiders/trainers aanwezig om deze activiteit weer tot een succes te maken.

Na een hartelijk welkom en uitleg van de clinic door Voetbalschool Parkstad, werd na een gezamenlijke warming-up direct begonnen met de vele oefenstations. Voor de keepers was Freddy Dijkstra van de Keepersfabriek benaderd om deze groep speciaal onder handen te nemen. De oud-doelman en keeperstrainer van WVV zondag 1 had allerlei materialen bij zich om de sluitposten te trainen.

Vanaf negen uur werd er dus  gestart met de voetbalclinic,  waarbij de jeugd werd ingedeeld in groepjes van hun eigen leeftijdscategorie en er diverse trainingsonderdelen werden afgewerkt. De vele trainers/leiders maakten er met hun alleen een zeer leerzame en gezellige clinic van. Dat de temperatuur vrij laag was, deerde de kinderen niet, want er hard getraind.

Tegen half elf was het voor de jongste jeugd afgelopen en werd er samen afgesloten met een dankwoord van HJO René Hulsebos. Daarna stond er ranja klaar voor de liefhebbers en koffie voor de begeleiding.

Tot slot zocht iedereen weer zijn eigen weg naar de poort, waar de vele papa's en mama's, opa's en oma's keurig stonden  te wachten op hun kroost. Helaas blijft het virus nog steeds de grote spelbreker en mogen supporters niet langs de kant staan. Hopelijk komt  snel weer de tijd dat iedereen weer welkom is en we kunnen genieten van het mooie voetbalspel en het enorme plezier dat daarbij hoort.

Bij deze een bedankje voor:

Voetbalschool Parkstad

De Keepersfabriek (Freddy Dijkstra)

De HJO en coördinatoren van de jeugd

Kantinpersoneel (ranja en koffie)

Overige vrijwilligers 

En natuurlijk alle kinderen.......

 

Gr. Bert

Bekijk ook

IN MEMORIAM: Gerard Plagge

IN MEMORIAM: Gerard Plagge

Deze week heeft ons het trieste bericht bereikt dat Gerard Plagge op 90-jarige leeftijd is overleden. De club verliest hiermee een WVV’er in hart en nieren die jarenlang actief is geweest voor onze vereniging.
 
Corona-update 13-01-2021

Corona-update 13-01-2021

  De zorgen omtrent de verspreiding van het coronavirus in onze regio zijn bekend en volkomen terecht. Enkele verenigingen in de omgeving hebben daardoor besloten om de trainingen voorlopig op te schorten. Het is een optie waar WVV op dit momen…
 
Eindstand ,,Rondje voor je Club

Eindstand ,,Rondje voor je Club

WVV heeft meegedaan aan de actie ,,Rondje voor je Club". De actie eindigde op 31 december 2020 en leverde een heel mooi bedrag op. Klik hier om het Totaalbedrag te zien.Wij danken alle donateurs van harte voor de ,,virtuele rondjes".Geweld…