Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

ALLEMAAL WINNAARS NA AFLOOP VAN DE EERSTE OLDAMBTCUP "DE TOEKOMST"

Gepubliceerd op:
ALLEMAAL WINNAARS NA AFLOOP VAN DE EERSTE OLDAMBTCUP  "DE TOEKOMST"

Oldambtcup “De Toekomst”

Vorige week ontstond het idee in de kantine om een onderling toernooi te organiseren met de JO7 teams van BATO, Scheemda en WVV. Er werd gelijk geschakeld met Danny van de Rietkraag in Oostwold en zo stond zaterdagmorgen een super leuk toernooi op het programma met van elke vereniging twee teams.
 
Op drie velden rolde de bal om klokslag half tien. Elk team speelde 5 wedstrijden van 14 minuten. Na de laatste wedstrijd was het tijd voor de prijsuitreiking. Elk team dezelfde beker (gesponsord door Koert.nu ) Niet één kampioen maar allemaal kampioenen!
 
Op de vraag, hebben jullie het leuk gehad, werd door elk kind heel hard ja geantwoord! Daar doen we het als begeleiding voor.
zo hoort een zaterdagochtend te zijn.
 
 

FOTOVERSLAG WVV O23 - DVC DEDEMSVAART 023  (EINDSTAND 3-1)

FOTOVERSLAG WVV O23 - DVC DEDEMSVAART 023 (EINDSTAND 3-1)

Foto's germaakt door: Arno Steeman Klik op de link:  https://myalbum.com/album/SdvM8ehTfxynhu/?invite=e993bd25-a867-45db-b27c-2b68fd3f92b5&fbclid=IwAR1YiWfkl8zn6XpDV1cpa3iWz2ianCZ3bS8cR2Et_ePQKbaF7DM_vEMuDo4
 
WVV JO11-3 ONDERUIT TEGEN ZNC JO11-1

WVV JO11-3 ONDERUIT TEGEN ZNC JO11-1

Vanmorgen stond een wedstrijd gepland tegen Z.N.C zuidbroek. De ploeg ging om half 10 van start tegen een grotendeels 2ejaars ploeg. Na een inschattingsfout van Hayden lag de bal na een krappe minuut al door een afstandschot achter onze doelman. …