CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Het laatste nieuws

Algemene Ledenvergadering tot nader order uitgesteld

Gepubliceerd op:
Algemene Ledenvergadering tot nader order uitgesteld

De afgelopen weken heeft het bestuur van WVV de mogelijkheden voor het houden van de Algemene Ledenvergadering geïnventariseerd. Daaruit is gebleken dat een fysieke ALV, wegens de huidig geldende coronamaatregelen, niet mogelijk is. Als alternatief is gekeken naar de optie om de ALV digitaal te houden. Het bestuur hecht echter dusdanig veel waarde aan het houden van een fysieke ALV, dat is besloten om de ALV tot nader order uit te stellen.

Juridisch gezien is het, wegens de invoering van de Tijdelijke Wet COVID-19 Justitie en Veiligheid, gerechtvaardigd om de ALV maximaal 4 maanden uit te stellen. De uiterlijke datum waarop de ALV plaats zal moeten gaan vinden is daarmee verschoven naar 26 maart 2021. In afwachting van versoepeling van de coronamaatregelen in ons land zal maandelijks gekeken worden naar de mogelijkheid om de ALV te organiseren. Uiterlijk 2 weken van te voren worden de uitnodigingen verstuurd.

WVV heeft besloten gebruik te maken van de mogelijkheid om de ALV uit te stellen, omdat het houden van een digitale ALV in onze ogen niet dezelfde waarde heeft als een fysieke. Bij het houden van een volledig digitale ALV bestaat namelijk de kans dat mensen bij voorbaat uitgesloten worden van deelname. Ook is de dynamiek van de Ledenvergadering compleet anders, in onze ogen komt dat de besluitvorming binnen onze vereniging niet ten goede.

Wij hopen middels dit bericht alle leden voldoende te hebben geïnformeerd over het uitstellen van de ALV en hopen tevens op uw begrip.

Blijf gezond!

Bestuur WVV 1896

CLINIC ONDERBOUW HEEL LEUK EN GEZELLIG

CLINIC ONDERBOUW HEEL LEUK EN GEZELLIG

 Jeugdleden veŕmaken zich goed tijdens WVV voetbalclinic.
 
Rondje voor je club: WVV passeert Noordster, Noordster slaat terug

Rondje voor je club: WVV passeert Noordster, Noordster slaat terug

Met veel trots kunnen we mededelen dat er veel gehoor is gegeven aan de oproep van afgelopen maandag om een rondje te doneren aan WVV en zo de strijd aan te gaan met eeuwige rivaal Noordster. De donaties stroomden binnen en binnen een dag werd de ach…