Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-5 SPEELT EEN PRACHTIGE PARTIJ TEGEN ASVB JO11-1

Gepubliceerd op:
 WVV JO11-5 SPEELT EEN PRACHTIGE PARTIJ TEGEN ASVB JO11-1

WVV JO11-5 SPEELT EEN PRACHTIGE PARTIJ TEGEN ASVB JO11-1

 
Na zestig minuten was de eindstand in het duel tegen de witte muizen een gelijke stand. Beide teams wisten twee keer het doel te treffen en gezien het spelbeeld was de puntendeling een terechte eindstand.
 
Vandaag was het duel tegen ASVB ook weer genieten. Het bevatte alle ingrediënten die een jeugdwedstrijd nodig heeft. Ballen op de lat, een afgekeurde kopgoal, mooie duels en fraaie treffers. Dit alles en een grote dosis plezier kregen de supporters van ASVB en WVV voorgeschoteld door hun kinderen.
Tegen kwart over acht arriveerden de spelers van WVV op het eigen sportpark voor het tweede duel van fase 3. Dat het in deze 3e klasse even andere koek is dan in de 4e klasse kwam de thuisploeg vorige week al achter. In een goed duel werd Meeden JO11-1 op een gelijkspel gehouden. Vandaag kwam dus de eerste JO11 ploeg uit Blijham op bezoek.
 
De eerste helft leek een zeer lastige klus te worden. De gasten hadden centraal een sterke linkspoot en die testte zijn geschut meerdere keren. WVV kon defensief echter een vuist maken en had in Ylano een doelman die werkelijk subliem keepte. Vlak voor rust moest de thuisclub helaas wel de eerste tegentreffer incasseren. De eerdergenoemde linkspoot werd tijdens deze aanval niet strak genoeg gedekt en rondde hard en zuiver af.
Met de minimale achterstand gingen beide teams richting de kleedkamer. Daar werd het met informatie voorzien door het trainersduo Thijs en Jesper.
 
Na de break kwamen de spelers in het roozwart met een big smile uit de kleedkamer. Ze hadden teamoverleg gehad en een goed strijdplan bedacht om ASVB te verrassen. Nadat de scheidsrechter floot voor het begin van de tweede helft was meteen duidelijk wat men had bedacht. Afjagen met het team, duels niet schuwen en omschakelen als iemand de bal kwijt raakte. WVV werd langzamerhand de betere partij op het veld en kreeg kansen. Na twintig minuten werd de tactiek beloond. Het was Caram met een droge schuiver de 1-1 binnenschoot. Daarna was het ASVB dat de voorsprong weer dacht te pakken. Een "kopbal" met de hand werd afgekeurd, maar WVV was gewaarschuwd.
 
In de laatste knotsgekke minuten was het smullen voor de toeschouwers. Een bal op de lat voor WVV, een goede redding van Ylano aan de andere kant en drie minuten voor tijd ineens de 2-1 voor WVV. Doelpuntenmaker Duuk schoot heerlijk binnen en deed iedereen opveren. Echter een overwinning was teveel van het goede vandaag. In de slotminuut waren de gasten uit Blijham nog één keer gevaarlijk en scoorden zij de gelijkmaker. Daarna was het welletjes en werd er afgefloten door de man in het zwart.
De penalty's waren ook vandaag weer het toetje en dat smaakt altijd goed. Na afloop werden de handen geschud en liep WVV zeer tevreden naar de kleedkamer. De muizen waren dan wel niet verslagen, maar deze voelde als een overwinning.
 
Ga zo door!!

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1  NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

EINDE SEIZOEN WVV ZONDAG 1 NA NEDERLAAG IN HET ZUIDEN VAN HET LAND

  WVV IS UITGESCHAKELD IN DE NACOMPETITIE   Het eerste elftal van WVV is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken. Hierdoor stopt de route richting de 4e divisie. In de wedstrijden tegen EFC uit Eersel…