Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WEDSTRIJD MET TWEE GEZICHTEN TEGEN ZWARTWIT SNEEK LEVERT EEN PIJNLIJKE NEDERLAAG OP

Gepubliceerd op:
 WEDSTRIJD MET TWEE GEZICHTEN TEGEN ZWARTWIT SNEEK LEVERT EEN PIJNLIJKE NEDERLAAG OP

Een autorit richting Friesland, met een gevoelstemperatuur van een aantal graden onder het vriespunt, leverde vandaag geen punten op voor de meiden van WVV MO17-1. Na vijfenveertig minuten spelen leek er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers uit Winschoten, maar dat was na het laatste fluitsignaal niet meer het geval. De 0-2 ruststand was door de Friese meiden omgebogen tot een 3-2 winst.

De meiden uit Winschoten speelden vandaag dus een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft knokte het voor iedere meter gras en wist het aanvallend een vuist te maken. Dit werd uitgedrukt in twee fraaie treffers, maar na rust ging het helemaal mis bij de roodzwarte meiden. Vanaf de zijkant was de beleving niet meer af te lezen op de gezichten. De tegenstander werd in het zadel geholpen middels een lucky aansluitingstreffer. Deze goal werkte verlammend op de ploeg uit Winschoten. Tien minuten later moest het zelfs de gelijkmaker incasseren en was het geloof bij de meiden uit Sneek weer volop aanwezig. WVV werd in de laatste fase twee keer een penalty onthouden. De scheidsrechter durfde het niet aan om richting de stip te wijzen, terwijl toeschouwers van beide ploegen het echt anders zagen.
 
In de slotminuut kreeg WVV echter alsnog een grote kans op de winst. De bal werd echter goed verwerkt en uit de tegenaanval scoorde Sneek de winnende treffer.
Kort daarna floot de leidsman af en stond de ploeg van Lourens, Niemeijer en Doeser toch met lege handen.
Meiden, vandaag dan geen punten, maar wel veel geleerd. Een partij duurt twee keer vijfenveertig minuten en verslappen tijdens deze speeltijd kan zorgen voor een resultaat zoals vandaag.
 
Nu weer opkrabbelen en op naar de volgende partij.
 
Komt goed!

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

WVV JEUGD ZIET ORANJE WINNEN TEGEN QATAR IN EEN VOLLE KANTINE

Een volle kantine met heel veel jeugdleden van onze club. De aanleiding was het derde groepsduel van Oranje tijdens het WK voetbal in Qatar. Dat de mannen van Louis van Gaal nog niet het beste spel laten zien, deerde de roodzwarte jeugd niet. Na…
 
VV LEO JO8-2  vs. WVV JO8-1   (EINDSTAND 3-7)

VV LEO JO8-2 vs. WVV JO8-1 (EINDSTAND 3-7)

Het was vroeg dag deze zaterdagochtend toen de zoemer van de wekker ruw een einde maakte aan de rust in de woningen van de boys van JO8-1. Vandaag de uitwedstrijd naar Leo in Loons (Assen) waarbij er al om 8:30 gevoetbald moest worden tegen de plaats…