Volg ons:

Terug naar Het laatste nieuws

WVV JO11-1 WINT VAN ENGELBERT JO11-1

Gepubliceerd op:
WVV JO11-1 WINT VAN ENGELBERT JO11-1

WVV JO11-1 zinderende wedstrijd tegen Engelbert

vanmorgen was het lastig om op het sportpark te komen in verband met de Run in onze rozenstad. hopelijk zou de tegenstander op tijd komen want het was al vroeg warm.
stipt kwart over 9 legde de arbiter de bal in het midden.
wvv moest er even inkomen tegen Engelbert en de statistieken lieten zien dat Engelbert een ploeg was om rekening mee te houden en terecht want binnen 5 minuten kregen de boys in het rood-zwart(deze keer blauw) een corner tegen en snoepte Engelbert hun eerste puntje naar binnen.
onze toppers van 11-1 lieten zien dat ze uit het goeie hout waren gesneden. want ze boden kranig weerstand met Jedrin voorop
werd de strijd aangegaan. met een soepele solo actie vanaf de middenlijn wist Jedrin de bal nauwkeurig op de voet van Vigo te leggen die niets anders kon dan de 1-1 binnen te hengelen.
1-1 de kop was er van af maar Engelbert was nog steeds gevaarlijk. wvv kreeg nog een kans wat niet resulteerde in het gewenste effect maar juist het tegenovergestelde werd..... een doelpunt vanuit een counteraanval.
2-1 voor Engelbert.
Wvv liet zien dat ze konden ballen. er werden fijne combinaties gemaakt, spelers werden opgezocht. er werd veel aangedaan om on de buurt van het tegenstanders doel te komen.
en dan..... wie niet waagt, wie niet wint. wat een pegel!
klaas schoot buiten de 16 de bal loeihard het doel in
2-2 een goeie stand om de rust in te gaan.
na de rust hadden jongens
de zware taak om om de wedstrijd af te maken. de koperen ploert brandde ook al flink op het voetbalveld. Maar echt gescoord werd er de eerste 10 minuten niet
een paar mooie acties maar er werd niks opengebroken. Engelbert wachtte geduldig af tot wvv een foutje zou maken. wat gebeurde en afgestraft werd met 2-3 voor Engelbert.
en toen.....
het moment waar nog lang over wordt nagepraat in de krochten van het amateur voetbal. een redding van ons favoriete keeper Hayden. deze redding is niet te beschrijven. maar zien is geloven.
daarna werd de gelijkmaker gemaakt door Vigo die zijn meters ook gelopen heeft vandaag. en waarna hij vlak daarna ook de winnende maakte.
 
de wedstrijd werd keurig gefloten door de opa van Vigo.
4-3 een mooi eindresultaat tussen twee gelijkwaardige ploegen!
 
Henrie.

 
LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

LAATSTE KWARTIER DRIE KEER VISSEN VOOR MANNEN VAN NICO HAAK

REMONTADA IN WINSCHOTEN Eindstand 3-2 in het duel van WVV Zondag 1 Tegen WKE Emmen.   WVV '74 minuut stand 0-2   Rick Eggens Ivar Bruins Martijn Delger   Met tien man de overwinning binnenslepen.  …