Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Corona nieuws

Update Coronamaatregelen 15-12

Gepubliceerd op:
Update Coronamaatregelen 15-12

Met ingang van 15 december 00.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende weken zullen er nog steeds geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O17) is trainen wel gewoon toegestaan in de vorm zoals deze al was.

In het geactualiseerde protocol op deze pagina is terug te lezen wat de geldende maatregelen nu zijn en hoe dit zich verhoudt tot de situatie bij WVV. Wat verandert ten opzichte van het eerdere protocol is dat de O19 vanaf heden helaas ook gebonden is aan een groepsgrootte van 2. Verder is trainen in de zaal tot en met 19 januari niet mogelijk, alleen buitensport is toegestaan. Die laatste maatregel treft vooral de jongsten onder ons, deze waren immers net begonnen met de zaaltrainingen. Buitensporten in teamverband is voor de jeugd tot en met JO17 wél mogelijk.

De data van de winterstop blijven onveranderd. Deze week is de laatste trainingsweek van 2020, vanaf maandag 21 december tot maandag 4 januari is het sportpark gesloten omwille van de Kerstvakantie. Op het moment dat het sportpark op 4 januari weer geopend wordt, zijn de gepresenteerde maatregelen nog steeds van kracht. Dat betekent dus dat zaaltrainingen ook dan nog niet mogen en dat JO19 en senioren nog steeds zijn gebonden aan een groepsgrootte van 2 personen.

De coronapandemie, met alle gevolgen van dien, is een geweldige uitdaging voor de vereniging. We hebben iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt nodig om deze crisis het hoofd te bieden. Met zijn allen zullen we de schouders er onder moeten zetten, met zijn allen zullen we de (soms ver gaande) maatregelen moeten naleven en met zijn allen zullen we hier begrip voor op moeten brengen. Alleen op die manier kunnen we er voor zorgen dat sporten in de huidige situatie mogelijk blijft. Niemand zit er op te wachten dat we opnieuw maandenlang geen wedstrijden kunnen spelen, dat we opnieuw maandenlang geen 3e helft kunnen vieren en dat we opnieuw maandenlang onze voetbalvriendjes en –vriendinnetjes moeten missen. Het zijn nu 5 verschrikkelijke weken voor iedereen, maar het is erop gericht om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen.

De KNVB, en daarmee ook WVV, blijft zich onverminderd hard maken voor een snellere versoepeling van de (buiten)sport. Sporten in teamverband draagt niet alleen bij aan de algemene gezondheid van grote groepen mensen, het dient ook als middel tegen verveling en als vliegwiel voor het sociaal actief zijn van heel veel kinderen en volwassen. De harde waarheid is nu echter dat ons sociale leven en dus ook het verenigingsleven bij WVV wederom op een laag pitje komt te staan. Het is daarom fantastisch om te zien hoeveel energie er, ondanks de crisis, in onze vereniging zit om toch mooie dingen te realiseren. Voorbeelden daarvan zijn de ontzettend succesvol verlopen mixtoernooien en voetbalclinics, georganiseerd door een zeer gedreven groep coördinatoren onder leiding van een net zo gedreven Hoofd Jeugdopleiding. Die energie moeten we koesteren en benutten, ook de komende periode. De grote Familiebingo van aanstaande zaterdag is daar ook zeker een mooi voorbeeld van. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die voetballen de laatste tijd op wat voor wijze dan ook mogelijk gemaakt hebben!

De afgelopen weken hebben we met zijn allen dus aangetoond dat we corona aan kunnen, als we het maar samen doen. De komende weken zal dat devies eens te meer gelden. Samen zijn we sterker dan corona, samen zijn we WVV en samen komen we er bovenop. Hou vol, in 2021 komen we sterker dan ooit terug!

 

Bestuur WVV 1896

Update Coronamaatregelen 4-11

Update Coronamaatregelen 4-11

Met ingang van afgelopen woensdagavond 22.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende weken zullen er nog steeds geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O19) is trainen wel gewoon toegestaan in de vorm zoals deze al was.
 
Update Coronamaatregelen 14-10

Update Coronamaatregelen 14-10

Met ingang van afgelopen dinsdagavond 22.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende 4 weken zullen er geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O19) is trainen wel gewoon toegestaan en WVV heeft dan ook besloten om daar vol op in te zetten.