Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Corona nieuws

Update Coronamaatregelen 14-10

Gepubliceerd op:
Update Coronamaatregelen 14-10

Met ingang van afgelopen dinsdagavond 22.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende 4 weken zullen er geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O19) is trainen wel gewoon toegestaan en WVV heeft dan ook besloten om daar vol op in te zetten.

Het trainingsschema voor doordeweeks wordt licht aangepast zodat een aantal teams (vaker dan normaal) gebruik kunnen maken van het kunstgrasveld. Voor de zaterdagen geldt dat er druk wordt gewerkt aan een alternatief programma met daarin onderlinge oefenwedstrijdjes, mixtoernooien en/of clinics. Voor zaterdag 17/10 wordt het voor ieder elftal mogelijk gemaakt om extra te trainen, een programma voor de zaterdagen daarna zal tijdig gecommuniceerd worden, evenals het nieuwe trainingsschema voor doordeweeks. Voor senioren geldt dat zo onder bepaalde voorwaarden eventueel mogen trainen, wat deze voorwaarden zijn is terug te lezen in het protocol.

Wij beseffen ons heel goed dat het overgrote deel van de mensen klaar is met het coronavirus en dat men niets liever wil dan terug naar zijn/haar normale leventje van voor de uitbraak. Het is echter domweg nog niet mogelijk. Of u het nou eens bent met de maatregelen of niet, of u nou vertrouwen heeft in onze overheid of niet en of u nou bang bent voor het virus of niet, denk alstublieft om elkaar en om de vereniging die u zoveel plezier brengt. Houd u daarom aan de gestelde maatregelen, alleen daarmee draagt u bij aan het behouden van sportplezier bij WVV, ook voor in de verre toekomst.

We zijn allang blij dat onze jeugd in ieder geval mag blijven trainen en willen daar dan ook optimaal van profiteren. Ook wij hopen dat we zo gauw mogelijk alle maatregelen vaarwel kunnen zeggen, dat we zo snel mogelijk weer over het ‘oude normaal’ kunnen spreken en dat we zo weer optimaal kunnen genieten van het mooiste spelletje wat er is. Voor nu geldt echter dat we moeten roeien met de riemen die we hebben. Als we dat met zijn allen doen, wordt dat roeien voor iedereen een stuk lichter.

Bestuur WVV 1896

Foto's

Downloads

Bekijk ook

Update Coronamaatregelen 15-12

Update Coronamaatregelen 15-12

Met ingang van 15 december 00.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende weken zullen er nog steeds geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O17) is trainen wel gewoon toegestaan in de vorm zoals deze al was.
 
Update Coronamaatregelen 4-11

Update Coronamaatregelen 4-11

Met ingang van afgelopen woensdagavond 22.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende weken zullen er nog steeds geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O19) is trainen wel gewoon toegestaan in de vorm zoals deze al was.
 
Update Coronamaatregelen

Update Coronamaatregelen

Waar we afgelopen week zelf al met een nieuwe set aan maatregelen kwamen vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen in ons land, heeft onze overheid op advies van het RIVM de teugels ook weer strakker aangetrokken. Afgelopen dinsdag zijn er, ook voor de sportsector, nieuwe maatregelen afgekondigd. Dit heeft ertoe geleid dat er ook bij WVV weer veranderingen plaats vinden in hoe de zaken op trainings- en wedstrijddagen verlopen.