Volg ons:

Kledingfonds

 Het WVV-wedstrijdtenue voor de jeugdleden hoeft niet zelf aangeschaft te worden. De wedstrijdtenues worden door de vereniging ter beschikking gesteld. Onze vereniging heeft bijna 30 jeugdteams en nog niet voor alle teams zijn sponsoren beschikbaar. Wanneer de tenues niet kunnen worden gesponsord, worden de kosten van de tenues betaald uit het kledingfonds. Bij dit fonds is sprake van het solidariteitsprincipe. Elk spelend jeugdlid draagt aan dit fonds bij door een jaarlijkse bijdrage. Dit geldt dus ook voor de leden van een gesponsord team.
Het tenue bestaat uit een shirt en een broekje. Sokken dient u, vanwege hygiënische redenen, zelf aan te schaffen. Sokken zijn o.a. te koop in de kantine. Vanzelfsprekend gaan we er van uit dat u goed zorgt voor de kleding. Afhankelijk van de afspraken die worden gemaakt in het team, zorgt u zelf voor het wassen of wordt dat gezamenlijk gedaan.
Aan het einde van het seizoen moet de kleding worden ingeleverd. U mag het niet thuis houden. Alle kleding wordt aan het einde van het seizoen gecontroleerd en aan het begin van het nieuwe seizoen opnieuw verdeeld.